Katern.si

Okna
Torek, 26 Julij 2011 13:30

Naša okna odlikujeta trajnost in kakovost. Vgradimo vam jih lahko v novogradnjo ali vam odstranimo stara in vgradimo nova.

Dosegajo veliko toplotno izolativnost, zagotavljajo pa tudi varnost in funkcionalnost.

Vgrajena so lahko tako s protihrupnim 4-16-6mm, kot izolacijskim steklom,-Ug=1.1W/m2K ali Ug=0.7.W/m2K, steklom z dekorativnimi vzorci oz. z dodatki po vaših željah. Izdelujemo jih najrazličnejših velikosti in oblik glede na vaše želje in potrebe ter z več možnimi načini odpiranja.

V našem podjetju izdelujemo tudi okna drsnega sistema pri katerih je prednost ta, da ne segajo v prostor ko so odprta. Po želji vam vgradimo notranje ali zunanje police; notranje so lahko iz kamna ali pvc-ja v različnih barvnih odtenkih in vzorcih; zunanje pa iz kamna ali aluminja (različnih barv po ral lestvici). V okna vam vgradimo tudi – rolete, žaluzije, krpan žaluzije, medstekelne žaluzije, plise senčila, screen senčila ali komarnike.

Več o senčilih najdete tukaj.


 

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno. Podrobnosti o uporabi piškotkov najdete tukaj.

S klikom na gumb Sprejem sprejmem uporabo piškotkov